INBRENGVOORWAARDEN

Welkom bij Allerlei Tweedehands.

Bij allerlei kun je (kinder) kleding, schoenen, speelgoed en boeken inbrengen voor verkoop. Na verkoop ontvang je 40% van de opbrengst. Door in te brengen stem je in met onze voorwaarden zoals hieronder vermeld.

De inbreng wordt streng geselecteerd. De kleding moet puntgaaf en recent schoon gewassen zijn. Verder mag de kleding niet langer dan 2 jaar geleden gekocht zijn en goed in het modebeeld passen. Wij nemen geen kleding in van Zeeman, Primark etc. Wij behouden ons altijd het recht voor om kleding te weigeren. Ook het speelgoed moet compleet, heel en schoon zijn.

Als je voor de eerste keer komt inbrengen maken wij een klantnummer voor je aan, waar het opgebouwde saldo op komt te staan. Ook noteren wij jouw telefoonnummer en emailadres, welke uitsluitend door Allerlei gebruikt wordt. Het opgebouwde saldo kan contant uitbetaald of verrekend worden met nieuwe aankopen bij ons. Uitbetalingen boven de 50 euro maken wij graag per bank over.

Wij bepalen de verkoopprijs.

De kleding wordt ca. twee maanden ter verkoop aangeboden. De niet verkochte artikelen worden geschonken aan het goede doel.

Allerlei behoudt zich het recht voor om artikelen, die om wat voor reden dan ook toch niet geschikt zijn om te koop aan te bieden, eerder dan het termijn van twee maanden, uit de verkoop te halen en aan het goede doel te schenken.

Allerlei is niet aansprakelijk voor vermissing of beschadiging van de ingebrachte artikelen.

Op dit moment wordt onze kleding voornamelijk geschonken aan Blessed Generation en Wings of support. Stewardessen van de KLM zorgen er persoonlijk voor dat onze kleding/spullen in verschillende kindertehuizen, in verschillende landen terecht komen, waar wij samen met hen heel veel kinderen blij kunnen maken.

Wij hopen je zo voldoende te hebben geïnformeerd en zien je graag spoedig in onze winkel.

Met vriendelijke groet

Team Allerlei